Kanadska pevačica Avril Lavinj izgleda kao da nije ostarila ni dana od kada je objavljen njen singl "Complicated" s kojim je doživela svetsku slavu 2002. godine.

Avril je sa svojih 17 godina postala najmlađa ženska solo izvođačica koja je dospela na prvo mesto naprodavanijeg albuma u Velikoj Britaniji.

Naime, od tada je prošlo 17 godina, a danas 35-godišnja Avril još uvek izgleda kao u svojim tinejdžerskim godinama.

Ona je sada uslikana u Los Anđelesu, gde se našla sa svojim prijateljima, a primećuje se da se sve češće pojavljuje u javnosti nakon što je godinama kružila teorija zavere da je pevačica zapravo "mrtva". 

avril lavinj
BENS / Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Avril je ovom prilikom prošetala u crnoj odevnoj kombinaciji, a sa društvom je krenula u poznati restoran "Nobu" i nije skidala osmeh sa lica.

Neki fanovi i danas tvrde da Avril nije među živima, da je umrla u jeku svoje popularnosti i da je menja devojka po imenu Melisa koja veoma liči na nju.

Na jednoj internet stranici pre nekoliko godina pojavila se šokantna teorija u kojoj se tvrdi da je slavna pevačica 

Avril, navodno, nije mogla da podnese teret slave, što ju je koštalo života, a neposredno pred smrt upoznala je, prema toj teoriji, devojku koja neodoljivo liči na nju, sa kojom se dogovorila da se predstavlja kao pevačica u javnosti.

avril lavinj
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Avril se dugo nije oglašavala povodom ovakvih navoda, ali je 2019. godine konačno rekla par reči o čitavoj drami.

"Da, neki ljudi misle da ja nisam prava ja, što je tako uvrnuto! Zašto bi iko, pobogu, pomislio tako nešto?", kratko je prokomentarisala.

Podsetimo, pevačica je nedavno javno objavila da je bolovala od lajmske bolesti i da je provela dve teške godine na lečenju. Nakon tog teškog iskustva kroz koje je prošla posvetila se humanitarnom radu i podizanju svesti o ovoj bolesti.

"Suočila sam se s time da umirem, prihvatila sam to", izjavila je Avril. No, nakon dugo vremena stanje je počelo da joj se popravlja, a teško razdoblje poslužilo joj je kao inspiracija.

Trenutno je u vezi s 34-godišnjim pevačem Modom Sanom, s kojim je često viđena na plaži u Malibuu.

avril lavinja
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Iza nje su i dva propala braka. S frontmenom benda "Nickelbeck" Čadom Kregerom bila je od 2013. do 2015. godine, a s pevačem benda "Sum 41" Derikom Viblijem od 2006. do 2010. godine.