Pevač Adam Levin i manekenka Behati Prinslo retko kada mogu zajedno da se vide u javnosti. U braku su od 2014., zajedno su dobili dvoje dece, ćerkice Dasti Rouz i Đio Grejs, a zaista su savršeni jedno za drugo.

Mnogi su bili šokirani njihovom vezom jer je pre nje, pevač grupe Maroon 5 zabavljao s njenom koleginicom, Victorijinim anđelom Anom Valitsano. Inače, poznato je da Adam voli manekenke, a Behati je savršena kombinacija seksi i ležerne devojke.

Ono što je nedavno sve iznenadilo to su nove paparaco fotografije na kojima je zaljubljeni par, a ono što se svima zapalo za oko je pevačev novi izgled.

Naime, on je nedavno izblajhao svoju kosu i promenio frizuru, pa ga prvi pogled mnogi nisu ni prepoznali.

adam levine
SHOTBYJULIANN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Adam je ovom prilikom obukao rozi šorc iz koga su mu virile bokserice i duksericu koji se nikako se uklapaju jedno sa drugim. Čini se da pevač i previše nije obraćao pažnju na to, već je uživao u opuštenom popodnevu i ručku sa svojom izabranicom i ocem.

Komentari koji su usledili nakon ovih fotografija je da im se više dopada pevačev stari i izgled, ali da mu i ova promena dobro stoji i da je i dalje svakako jedan od najpoženjnijih muškaraca.