Kim Kardašijan (40) ne beži od eksperimentiranja sa svojim izgledom. Tako je juče nakratko pokušala da bude plavuša od glave do pete, čini se, objavljujući iskustvo na svojim Insta Storijima.

Naime, četrdesetogodišnja zvezda izbelila je obrve pred 217 miliona pratilaca i pokazala duge svetle uvojke. Fanove je njen novi izgled - bez obrva šokirao.

"Neeee! Što si to uradila????", "Kim, gde su ti obrve, zašto ovo radiš ?", "Zašto?", "Lepša si kao brineta", samo su neki od komentara na račun njenog izgleda.

kim kardasijan kosa
Instagram 

Čini se da ni sama Kim nije bila previše oduševljena jer je brzo odlučila da vrati u brinete. Naime, već deset minuta kasnije objavila je selfi s dugom crnom kosom.

"Vratila sam se u tamno, ne brinite", napisala je u objavi u kojoj je označila frizera Hesusa Guerera i šminkera Ariela Tejadu.

kim kardašijan
Instagram 

Kim je inače poznata po čestim promenama boje koje i ekperimentisanjima, a o perikama i da ne pričamo. Često se i poigravala frizurama i dužinom kose. Tako smo imali prilike da je vidimo i kao plavušu i kao crvenokosu, ali svi se slažu da je najzanosnija kao brineta.

Sve njene promene pogledajte u galeriji:

Instagram U galeriji pogledajte sve frizure Kim Kardašijan