Kim Kardašijan (40) se još uvek nije zvanično razvela od svog bivšeg partnera Kanje Vesta sa kojim ima četvoro dece, a nedavno su podneli papire za razvod.

Iako je još uvek u braku kruže tračevi da se američka rijaliti zvezda zabavlja sa "CNN" reporterom Vanom Džounsom (52).

- Da li je Kim Kardašijan već prebolela Kanjea Vesta? - pitaju se fanovi širom sveta.

Tračevi o novoj vezi su počeli ovog vikenda kada je Sindi Adams, kolumnistkinja iz "New York Posta" otkrila da je čula priče o njihovoj navodnoj romansi. 

- Ako se Kim uda za Vana više neću podneti ovu stvar zvanu život, to bi bilo previše za mene haha - rekao je jedan obožavatelj.

kim kardašijan
screenshot instagram 

Pojedini korisnici Tvitera su optužili Kim da iskorišćava Džounsa kako bi joj pomogao u njenoj budućoj advokatskoj karijeri. Godine 2018. Kim i Van su udružili snage kako bi uspešno izbavili Alis Džonson iz zatvora, koju je pomilovao bivši predsednik Tramp.

Inače, Van je već neko vreme samac nakon što se 2019. godine razveo od svoje dugogoišnje supruge Džejn Karter. Kim je u februaru ove godine podnela papire za razvod od Kanjea Vesta, nakon 6 godina braka i četvoro zajedničke dece.

- Ona ne želi da uskači u novu vezu, ali ne isključuje tu mogućnost - rekao je izvor.

Podsetimo, Kim i Kanje se trenutno bore oko starateljstva nad decom, a njihov razvod je vredan 2,1 milijarde dolara.

kim kardašijan i kanje vest
Profimedia 

Delovali su kao savršen par, a onda je Kanje tokom predsedničke kampanje 2020. godine nekoliko puta "osuo paljbu" po svojoj ženi i njenoj porodici, pri čemu je otkrio veoma delikatne detalje i porodične tajne.

Delovalo je kao da su prevazišli sve probleme, a onda je Kim nekoliko meseci kasnije rešila da okonča brak.