Rijaliti zvezda Kim Kardašijan podnela je papire za razvod braka od repera Kanjea Vesta, a sada je otkriveno i šta joj je smetalo kod poznatog repera. Naime, izvor blizak starleti je otkrio da njen suprug tokom braka koji je trajao pet godina nije bio spreman na kompromise, pa je zbog toga Kardašijanki bilo teško.

Iako se priča da su se oni dogovorili da se razvedu, može se reći da ipak postoji nešto u pozadini cele priče, jer izvor blizak Kiminoj majci, Kris Džener, kaže da je starleta imala jaka osećanja da će ovom odnosu doći kraj.

- Ne postoji drama između Kim i repera. Ona je uglavnom samo razočarana što nisu mogli da shvate kako da ostanu u braku. Ali, za stvaranje srećnog braka potrebno je dvoje ljudi. Kim je osetila da Kanje nije spreman da se posveti braku kao i da pristane na kompromis - rekao je izvor za "People".

Kim Kardašijan
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsetimo, Kim je podnela dokumenta za razvod braka preko svoje advokatice Laure Vaser, ali tačan datum razvoda nije poznat. Navodno ni Kim ni Kanje neće osporiti predbračni ugovor koji su potpisali, te će se sporazumno razvesti.

Kanjeov bipolarni poremećaj i mentalno stanje neće uticati na starateljsvo nad njihovo četvoro dece, ćerki Nort (7) i Čikago (3), te sinova Sejnta (5) i Psalma (1), a Kardašijanka je već navodno tražila zajedničko pravno i fizičko starateljstvo nad decom.

Kim Kardašijan i Kanje Vest
Shutterstock 

Iako su odluku doneli zajedno, za dobrobit dvoje porodice, Kanje teško podnosi činjenucu da je razvod neminovan i zbog svega što se dešava je tužan i unemiren. Njegova, uskoro, bivša supruga ne želi da ga odvoji od dece, te mu je i rekla da može da ih viđa kad god poželi.