Kako to obično biva, na skandalima poznatih ličnosti, uglavnom pokušavaju da zarade i oni koji su sa tim imali veze, ali i oni koji su, do tog trenutka bili apsolutni anonimusi.
U ovom slučaju, svoje "parče slave" pokušao je da ukrade kuvar Andrea Zagati, koji je pripremao jela za mnoge svetske zvezde, a do nedavno je bio i glavni šef nikom drugom do Kanje Vestu. Sada je rešio da se proslavi svojim specifičnim, luksuznim sendvičima, od kojih jedan košta čak 270 funti, odnosno 312 evra. 

Ukoliko stre se pitali, šta pobogu ide u taj sendvič, kada toliko košta, odgovor je jednostavan: napravljen je od specijalno pripremljene vrste govedine, kavijara, umućene bivolje rikote, kupusa mariniranog u pirinčanom sirćetu, a sve to u ćabati prekrivenoj zlatnim listićima. Zvuči li vam ovako nešto ukusno?

Zagati, koji sebe opisuje kao "umetnika", bivši je privatni kuvar mnogih holivudskih zvezda, kao što su En Hatavej, Kanje Vesta i mnogih drugih. Na meniju se nalaze i sendviči sa nešto pristupačnijom cenom, od 30 do 50 funti, što je između 35 do 60 evra. Luksuzni sendviči rađeni su po narudžbi i u Mercedesu se mogu dostaviti direktno do vaših vrata.

Prema intervju za britanski Telegraf, gospodin Zagati trenutno prodaje oko 30 sendviča dnevno, uprkos tome što je posao pokrenuo tek pre dve nedelje. Takođe je dodao da su većina klijenata "mladi pojedinci više klase kojima ne smeta ako sendvič košta 20 ili 200 funti. Oni samo žele nešto neverovatno i žele nešto brzo".

Ideju je, kako je istakao, dobio upravo zahvaljujući Kanje Vestu, koji je u njemu "probudio" kretivnost, a njemu je i prvom pravio upravo ovaj sendvič za zlatom ali, ljudi su, kao i po pitanju svega, bili veoma podeljenog mišljenja. Zagatiju je zamereno, pored "milijarder" sendviča od 270 funti, to što se od svih poznatih "zakačio" baš za Kanjea, te su mišljenja da želi da dobije besplatnu reklamu.

"Ovo je tako nepristojno", "Da li sam jedini koji je pomislio, ma daaj", "Nije ni čudo da ovako nešto pravi kad vidiš ko mu je dao ideju", "Čekao je da se Kanje razvodi da bi se javno pozivao da je baš on radio za njega", "Čemu ovoliko razmetanje", "Gomila gluposti"... samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 
Ostaje da vidimo da li će i koliko potrajati slava ovog kuvara, ili je će ovo samo biti još jedno "čudo od tri dana".