O njihovom razvodu, šuškalo se mesecima. Međutim, iako se činilo da njihov brak ništa ne može da rastavi, Kim i Kanje su na svoju zajednicu konačno rešili da stave tačku.
Razlozi i nagađanja su se ređali, počev od Kanjeove prevare sa Džefri Starom, preko njegovog mentalnog stanja, pa sve do različitih pogleda na vaspitanje dece... ali sada je iscureo deo sudskih spisa, u kojima je Kim zvanično istakla. 

Prema sudskim dokumentima, rijaliti zvezda kao razlog razvoda navela je "nepomirljive razlike", preneo je Fox.
Kim je takođe navodno zatražila, da se ukine mogućnost dodeljivanja podrške supružnicima, bilo od nje same ili od strane Vesta. 

Dokumenti su otkrili i da o konačnom datumu za razvod braka tek treba razgovarati, kao i da je poznati par ipak imao sklopljen predbračni ugovor, koji će im pomoći u raspodeli ogromnog bogatsva, ali čime će obe strane zadržati ono što su sami stekli u toku braka.

razvod kim kanje
Profimedia 

Zahtev je podnet 22. februara, a Kim zastupa čuvena "kraljica razvoda", Laura Vaser, poznata po odbrani brojnih zvezda. Prošle nedelje je takođe otkriveno da 40-godišnja rijaliti zvezda i pevač žele zajedničko starateljstvo nad četvoro dece.