Navikli smo da od porodice Kardašijan dobijamo šou, ali, poslednjim potezom Kim je zaista ostavila internet u neverici. 

Naime, starleta je na svom Instagram profilu objavila sliku koju je naslikala njena najstarija ćerka, Nort Vest, što ne bi bilo ništa čudno, da sama slika ne izgleda kao da ju je naslikao Pikaso lično. 

Ipak, Kim je nastavila da tvrdi da je to delo njene ćerke, što je, razumljivo, bilo trn u oku mnogima. 

"Moja ćerka i njena najbolja prijateljica pohađaju ozbiljne časove slikanja uljem, gde se podstiču i neguju njihovi talenti i kreatovnost", napisala je juče na Instastoriju Kim Kardašijan Vest, objavivši i sliku uz koju je poručila: "Moja mala umetnica Nort".

Slika Nort Vest
Instagram/kimkardashian Slika Nort Vest

Slika su uporedili sa radom čuvenog TV slikara Bob Rosa, a zatim su se pojavile i opaske na Tviteru da je nemoguće da je ovako nešto naslikala sedmogodišnja devojčica.

Međutim, Kim nije ostala nema na kritike. "Ne igrajte se sa mnom kada su u pitanju deca!" napisala je besno na svom Insta storiju. "Nort je uložila mnogo truda u ovu sliku za koju joj je bilo potrebno nekoliko nedelja da je završi. Kao i svaka ponosna mama, želela sam da podelim njen rad sa svima. Na društvenim mrežama i u medijima videla sam različite optužbe od strane odraslih osoba koji nagađaju da li je ili ne moja ćerka ovo naslikala. Kako se usuđujete da talentovanu i sjajnu decu koja rade neverovatne stvari osudite da to što rade nije odlično?! Ne sramotite se više svojom negativnošću i pustite decu da budu sjajna u onome što rade. Nort Vest je ono naslikala i tačka!", završila je Kim u jednom dahu. 

Mnogi ukazuju na "glavni dokaz" da slika nije delo malene Nort pa tvrde da je na njemu potpis devojčice fotošopiran. Ističu i da sve što objavljuje Kim treba uzimati sa rezervom. Pogledajte uostalom kako izgleda slika Bob Rosa, pa uporedite sa onim što je, navodno, naslikala Nort Vest.

Ovo nije prvi put da se Kim pohvalila talentom svoje ćerke. Kada je nort bila još mala, dozvolila joj je da oslika dlanovima njenu skupocenu birkinku, koju je ponela za svoj prvi Dan majki. 

Instagram/kimkardashian Nort Vest oslikala "birkinku" Kim Kardašijan

Takođe, Kim je istakla da je Nort talenat nasledila od svog oca i na storiju podelila neke od radova Kanje Vesta iz mlađih dana. 

Kanje Vest crteži
Instagram/kimkardashian Kanje Vest crteži

Ukoliko je zaista sedmogodišnja Nort ono naslikala, jasno je da joj se smeši ozbiljna slikarska karijera. Uostalom, uz ekcentrične roditelje, može li drugačije? 

Instagram/kimkardashian Kim pokazala sliku svoje ćerke

 Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas