Prošlo leto susreli smo se s povratkom neonske odeće, kada se ova svetleća nijansa opet vratila na velika vrata. Slavne dame poput Bele Hadidi, Kim Kardašijan, Kajli Džener obožavaju da nose neonsku odeću za koju slobodno možemo reći da je "new black". Koliko je upadljiva i izazovna, toliko nas i zgražava.

Nema sumnje da ćete biti u centru pažnje ako se odluite da kopirate stil poznate glumice Blejk Lajvli koja je još 2018. godine, stigla na promociju novog filma "A simple favour" u Versace neonskom odelu. Inače, Blejk važi za modnu ikonu, voli da isprobava nove trendove, pa tako i ne treba da nas iznenadi činjenica zašto je još pre tri godine rešila da eksperimentiše sa neonskim bojama.

Da li to čuvena modna ikona predvodi NAJRUŽNIJI TREND godine?
ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia 

Trend ne bi bio trend kada ga ne bi ponela i neka članica porodice Kardašijan-Džener. Kim je počela čak i svoju decu da oblači u neonsku odeću.

Tako možemo slobodno zaključiti da je ona postala glavna ambasadorka najružnijeg modnog trenda. Pored njih i druge slavne dame pale nisu odolele neonskoj garderobi, kao što možete videti u nastavku.

 Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas.