Kim Kardašijan (40) je otputovala sa sestrama i decom na Bahame, gde uživa u lepom vremenu i suncu, više o tome pogledajte OVDE. Ipak, ovaj put njene obline, pale su u drugi plan jer je veliku pažnju privukla njena obuća.

Rijaliti zvezda je pozirala na balkonu u minijaturnom bikiniju, a svi su gledali njene papuče, za koje fanovi kažu da su "grozne".

Reč je o papučama branda "Yeezy", koji je nastao u saradnji njenog supruga, repera Kanjea Vesta i brenda "Adidas", a sudeći po reakcijama obožavatelja u komentarima, papuče se skoro nikome nisu svidele.

KIM KARDAŠIJAN U PAPUČAMA OD 1.200 EVRA: Internet ne može da dođe sebi koliko su GADNE! Da li biste ih nosile? (ANKETA)
Instagram 

"Još uvek nosiš te odvratne "Yeezy" papuče? "Ne moraš to više da radiš, razvodite se", neki su od komentara koji su se našli ispod njene objave na račun papuča koje koštaju 1.250 evra.

Pojedini aludiraju na to da zbog razvoda o kom se piše, Kim više ne mora da nosi papuče svog supruga, dok su drugi zaključili da su glasine o razvodu lažne, upravo jer starleta rado nosi papuče sa potpisom njenog dragog.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Slavna rijaliti zvezda pobegla je na ostrvo kako bi izbegla susret sa suprugom, a veliku pažnju privukla je ni manje ni više nego njena obuća.

Podsetimo, strani mediji prenose da je Kim pobegla iz Los Anđelesa na Turks i Kaikos ostrva samo par dana nakon što se njen suprug Kanje Vest (43) vratio iz Vajominga posle nekoliko meseci. Kim je tako želela da izbegne porodičnu dramu, a slike sa odmora pogledajte u galeriji.

Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas.