"Kao najveća obožavateljka serije ‘Bridgertona’", zna li Kim Kardašijan da je njena porodica bila velika inspiracija za Fiterington i da smo celo vreme dok smo isprobavali kostime pričali o njima? Mislim da bi trebala to da zna", napisala je tvit glumica Nikol Koflan koja u hit seriji tumači li Ladi Vistldaun, odnosno Penelope Fiterington.

Kim je doživela veliko iznenađenje nakon što je saznala novosti, te je odmah reagovala.

"Mogu li doći na snimanje? To bi mi ulepšalo život! Volim te, Ladi V!" Glumica je nastavila da iznosi još interesantnije činjenice o dodirnim tačkama između Kardašijana i porodice iz čuvene serije.

"Omg daaa, naravno, voleli bismo da dođeš! Takođe, jesi li znala da je Mr. Prl, koji je radio tvoj korset za Met galu, prvi sledeći korzet koji je napravio bio za mene u "Bridgertonu"?"

Još je u decembru glumica je povukla paralele između serije i slavne porodice, kada je za Glamour izjavila da je "Penelope poput Kloi", koja je govorila:

"Ja sam crvenokosa polusestra i moram raditi sve za svakoga. Predens i Filipa su grozne prema njoj. I Ladi Portia Fiterington je prava Kris Džener – ultimativna mamadžerka. Ima velike ambicije za svoje ćerke".

Dizajner produkcije Vil Hjudžs-Džons takođe je otkrio da je zamislio "Bridgertone" i Fiteringtone kao Kenedije i Kardašijane, pa izjavio da su preferirali glamur, dok pravi svoj status pokazuju kroz tradicionalne manire, a u modnom smislu, dizajnerske komade.

Pogledajte u nastavku trejler za hit seriju koja je osvojila svet ali i Srbiju, pa procenite ima li sličnosti sa Kardašijanima: