Nakon neverovatnog uspeha serije "Bridgerton", nema ko nije primetio da je slavnu glumac Rege-Žan Pejdž (31) za kratko vreme došao do 4.6 miliona pratilaca na Instagramu.

Rege-Žan Pejdž koji je tumačio lik Sajmona Baseta, vojvodu od Hastingsa jedna je od glavnih karika serije, a žene širom sveta preko noći su "poludele" za zgodnim glumcem.

Scena seksa s koleginicom izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama, a Pejdž je za strane medije otkrio i kako mu je bilo neprijatno da snima eksplicitne scene s obzirom na to da mu je otac sveštenik, a majka medicinska sestra iz Zimbabvea.

INSTAGRAM JE BUKVALNO EKSPLODIRAO: U rekordnom roku zapratilo ga preko 4 miliona ljudi, a sve zbog serije "Bridgeton"
screenshoot youtube 

"U WhatsApp grupi sam upozorio celu porodicu na petu epizodu, ali sam zaboravio na jednu rođaku... Odjednom su počele da mi stižu poruke od nje. U jednoj je pisalo: "Mnogo puta sam tokom gledanja morala da odem da skuvam čak, ali kada bih se vratila, scena je još trajala. Morala sam opet da odem da prokuvam vodu", rekao je glumac u emisiji Džimija Felona. Nagađa se da bi Pejdž mogao da bude naslednik Danijela Krejga u ulozi Džejmsa Bonda. Nalazi se na četvrtom mestu na kladionicama, ispred njega su Tom Hardi, Idris Elba i Džejms Norton.

INSTAGRAM JE BUKVALNO EKSPLODIRAO: U rekordnom roku zapratilo ga preko 4 miliona ljudi, a sve zbog serije "Bridgeton"
screenshoot youtube 

 Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas