Kim Kardašijan odnedavno je ponovno slobodna žena. Rijaliti zvezdi raspao se i treći brak, a ovo je prvi put da je slobodna od 2012. godine kada se zaljubila u dugogodišnjeg prijatelja Kanjea Vesta s kojim ima četvero dece.

40-ogodišnjakinja je doslovno procvetala otkad je solo - svakodnevno kleše telo u privatnoj teretani s privatnim trenerom, okružila se porodicom i bliskim prijateljima, ali i sve češće izlazi na večere i zabave, što inače nije njen stil.

Naime, Kim ne pije alkohol u uvek ustaje u pet ili šest ujutro, pa razuzdani provod nikada nisu bili njen odabir. Ipak, prošlog vikenda nije odbila rođendansku pozivnicu Viktorije Bekam koja je na glamuronoj zabavi u Majamiju slavila 47. rođendan.

Kim se posebno potrudila da zablista u zelenoj haljinici s velikim prorezom, a čini se kako je na nju oko bacio i poznati kolumbijski pevač Maluma za kojim žene doslovno lude.

Fotografije njihovog srdačnog razgovora obišle su svet, a nije dugo trebalo da krenu priče... Ipak, upućeni izvor otkrio je kako je 27-ogodišnji muzičar "srećno slobodan" pa je samo uživao u prijateljkom razgovoru s Kim kojom se lepo provodio.

Ipak, čini se kako i Kim samo uživa u slobodi, a ne sumnjamo da ima puno udvarača, posebno sada kada izgleda bolje nego ikad.