36-ogodišnji Redži Buš bivši je igrač američkog fudbala koji je široj javnosti postao poznat vezom s Kim Kardašijan. Par se počeo da se zabavlja 2007. godine, a dve godine kasnije su raskinuli. Ipak, nisu dugo izdržali jedno bez drugog pa su se pomirili u junu 2009. godine. Nažalost, par je potrajao do marta 2010. godine, a velik deo Kiminih fanova i dan danas žali za njima.

Kim je tada već iza sebe imala jedan brak, a u vreme dok je bila s atraktivnim sportistom, još uvek nije bila toliko operisana kao danas, što se lako može viedti po fotografijama iz prošlosti.

Kako je kasnije objasnio Redži, par nije ostao u nikakvim odnosima nakon raskida, a više puta je putem medija poručio kako svojoj bivšoj želi svu sreću.

"Ona je jako pametna i radi odličan posao što od sebe i porodice pravi takav brend. Srećan sam zbog nje", izjavio je jednom prilikom sportista koji je 2014. godine oženio kopiju rijaliti zvezde, Lilit Avagian. Par se upoznao 2011. godine, a zajedno imaju troje dece, dva sina i ćerku.

Redži Buš i Lilit Avagian
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ipak, golupčići su poslednjih dana uzeli predah od dece i porodičnih obaveza, jer su ih paparaci uovili odlično raspoložene u toplom Meksiku, tačnije Tulumu gde je sva pažnja bila na gospođi Buš koja ima identičnu zadnjicu kao nesuđena gospođa Buš - Kim Kardašijan.

Tako se čini kako Redži ima svoj tip žene, a šuška se i kako je Kim ostavio jer nije bio spreman za brak, dok je ona vršila poprilični pritisak.

Kako su Kim i Redži izgledali u vreme njihove ljubavi pogledajte u video prilogu: