Ako neko zna da privuče pažnju, onda je to kraljica marketinga - Kim Kardašijan. Upravo to je učinila poslednjom objavom na svom Instagram profilu.

Naime, za potrebe nove linije njenog brenda SKIMS, Kim je pozirala skoro naga. Rijaliti zvezda je objavila fotografiju na kojoj je vidimo sa rukama preko poprsja, dok je dole nosila čarape iz svoje linije u boji kože.

Međutim, toliko je sve savršeno urađeno, da su milioni na prvi pogled pomislili da Kim na sebi nema baš ništa, te da je pozirala potpuno naga.

"Savršeno", "Ti sijaš", Kad sliku pogledaš sa blage daljine, nema šanse da bi rekao da ima nešto na sebi", "Ili su čarape odlične, ili si ti posao vrhunski odradila", "99% nas je pomislilo da nemaš ništa na sebi", samo su neki od komentara koji su se našli ispod njene objave.

Za manje od 24 sata Kim je skupila preko pet miliona lajkova i hiljade komentara, a sve su glasniji i oni da nikad bolje nije izgledala, te da joj razvod prija. Više njenih fotografija možete pogledati u galeriji ispod:

Profimedia Kraljica marketinga