Glumac Tom Kruze (58) nekada je bio na glasu kao veliki zavodnik, ali nakon što se 2012. godine razveo od glumice Kejti Holms (42) nije bio u nijednoj ozbiljnoj vezi.

Ipak, u decembru prošle godine saznalo se da je glumac ponovo zaljubljen, a njegova nova djevojka je 20 godina mlađa glumica Hajli Atvel, s kojom se zbližio na snimanju filma "Nemoguća misija 7", u kom oboje glume.

Njihove zajedničke fotografije sa seta tada su obišle svet, a zaljubljeni par sada je uhvaćen i tokom jednog intimnog trenutka. Tom i Hajli snimljeni su kako ćaskaju tokom pauze od snimanja, a na fotografijama koje je objavio The Sun izgledaju jako zaljubljeno i srećno. To su ujedno i njihove prve zajedničke fotke otkako se zna da su par.

Tom Kruz i hajli atvel
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Tom i Hajli zaljubili su se na prvi pogled", kazao je za The Sun izvor sa seta filma koji se trenutačno snima u Velikoj Britaniji, nakon što su već snimili scene u Italiji i Norveškoj. Izvor je dodao i kako ih je dodatno zbližio karantin pa su brzo postali nerazdvojni.

tom kruz i hajli atvel
Profimedia 

Podsetimo, Tomovom braku s Kejti presudila je njegova kontroverzna sajentološka vera zbog koje se ona iselila iz njihove zajedničke kuće u strahu za sebe i njihovu kćerku Suri.

Iako je svih ovih godina imao pravo da viđa kćerku 10 dana u mesecu, Kruz navodno nije video Suri otkako se razveo od njene majke, takođe zbog svoje vere koja mu brani druženje s njom jer nije sajentološkinja.

suri kruz
RLGNYC / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Pre braka s Holms bio je oženjen i s Nikol Kidman. Par je bio u braku od 1990. do 2000. godine i zajedno su usvojili danas 25-godišnjeg sina Konora i 27-godišnju kćerku Izabelu, a deca su zbog Toma prihvatila verovanja sajentološke crkve i danas zbog toga ne razgovaraju sa svojom majkom.

Prva žena s kojom je bio u braku bila je takođe glumica Mimi Rodžers, s kojom se venčao 1987. godine, a razveli su se tri godine kasnije. Navodno ga je ona uvela u sajentologiju.

Pre godinu dana kružile su glasine da se zabavlja s 38-godišnjom koleginicom Elizabet Mos, ali ona je to negirala.

Iza Hajli je veza s manekenom Evanom Džonsom, s kojim je raskinula 2015. godine, a nakon toga bila je u vezi s jednim britanskim lekarom, ali s njim je prekinula ranije ove godine.