O deci nekadašnjeg holivudskog para, Nikol Kidman i Toma Kruza, nije se znalo mnogo. Glumci su se uvek trudili da njihove živote sačuvaju dalje od svetla reflektora, a celoj priči doprinelo je i to što su, nakon razvoda, deca odrastala sa Tomom u okrilju Sajentološke crkve.

Konor Kruz danas ima 26 godina, a kako stvari stoje, rešio je da pokrene novi biznis, dijamentralno suprotan od onoga čime se bavi njegov slavni otac. Naime, on je rešio da se baci na kulinarstvo, pa na Instagram profilu ConnorsMeatShack, deli sa pratiocima omiljene recepte, uz pomoć najbolje prijateljice, Kim Džojs. 

konor kruz
printscreen/instagram/theconnorcruise 

"Pratite nas ako volite odreske, burbon, piletinu ili za šta smo već raspoloženi tog dana!", napisao je Konor, koji je, po svemu sudeći, odlučio da postane kulinarski bloger, ali i burger i roštilj majstor.

Usvojenom sinu bivšeg glumačkog para jedna od najvećih strasti je pecanje, a baš poput svoje dve godine starije sestre Izabele, i on  nastoji da se drži što dalje od očiju javnosti.

Međutim, u javnosti je malo poznato da se i sam okušao kao glumac. Davne 2008. godine snimio je film "Sedam duša" ("Seven Pounds") sa Vilom Smitom i Rozario Doson.  

Nakon toga, snimio je još jedan film 2012. godine - "Crvenu zoru" ("Red Dawn"). Međutim, očigledno je da je nakon toga shvatio da svetla reflektora ipak nisu za njega, te se povukao u potpunu anonimnost.

konor kruz
printscreen/youtube/ST Media 

Podsetimo, brak Toma i Nikol trajao je od 1990. pa do 2001. godine, i usvojili su dvoje dece - ćerku Izabelu 1992. godine, a sina Konora tri godine kasnije. Isabela i Konor odrasli su van svetala reflektora i oboje su krenuli očevim stopama kada je Sajentologija u pitanju čime Nikol ni najmanje nije bila oduševljena. 

nikol kidman tom kruz
Shutterstock 

Nakon što je došao kraj njihovom braku, par je neko vreme delio starateljstvo nad Izabelom i Konorom. Međutim, ubrzo su se deca odlučila za Toma i Sajentološku crkvu u kojoj su odrasli. Iako Nikol u medijima nikad nije volela da priča o deci, kako im ne bi narušila privatnost, pre par godina otvorila je dušu za australijski WHO magazin. "Oni su odrasli i sposobni su da donose sopstvene odluke. Odlučili su da će biti sajentolozi, a moj posao majke je voleti ih", rekla je tom prilikom, aludirajući na njihovo versko opredeljenje.

Danas Konor živi na Floridi u gradu Klirvoter, koji je ujedno i glavno sedište sajentološke crkve. I dalje radi kao DJ, ali je u međuvremenu postao i odličan ribolovac. Zadovoljan je mirnim životom, i u potpunosti je predan crkvi. 

Bela, sa druge strane, bavi se umetnošću i dizajnom, a trenutno sa suprugom Maksom Parkerom živi u Londonu. Na svom Instagram profilu često reklamira svoj webshop bellakidmancruise.com, gde prodaje svoje ilustracije, ali i različite predmete sa svojim printovima, poput torbi, majica, maski za telefon i slićnog, a raspon cena se kreće od 8 do 85 dolara. 

Mediji su nedavno preneli kada se javno zahvalila svom ocu zbog svega što je učinio za nju, "jer bi se inače utopila u sopstvenim problemima da joj on nije bio potpora". Bela godinama nije bila u dobrim odnosima sa majkom Nikol, ali se stvari menjaju u poslednje vreme, pa joj je čak i lajkovala neke objave na Instagramu.

Kada je o Konoru reč, ostaje da vidimo da li će mu od ruke ići taj "blogerski" posao, iako se čini da su specijaliteti koje sprema i više nego ukusni.