ĆERKA TOMA KRUZA I NIKOL KIDMAN OBJAVILA REDAK SELFI: Iznadićete se kada vidite kako izgleda i čime se zapravo bavi

Danas živi miran život u Londonu, a šuška se i o konačnom pomirenju sa slavnom majkom

Shutterstock 

O životu Izabele Kruz se ne zna mnogo. Slavni roditelji krili su decu od očiju javnosti, a pogotovo kada je Tom pristupio Sajentološkoj crkvi.

Ipak, u poslednje vreme, Izabela je više aktivna na Instagramu, a mnogi su primetili da u poslednje vreme, osim što više objavljuje svoje radove, lajkuje i slike svoje mame, sa kojom je poznato da nije u najboljim odnsosima, te se uveliko nagađa o njihovom pomirenju

Brak Toma i Nikol trajao je od 1990. pa do 2001. godine, i usvojili su dvoje dece - ćerku Izabelu 1992. godine, a sina konora tri godine kasnije. Isabela i Konor odrasli su van svetala reflektora.

Štaviše, poznato je da Izabela zazire od medijske pažnje, a na svom instagramu retko objavljuje svoje selfije. Zato je njena najnovija crno-vela fotografija izazvala veliku pažnju, s obzirom da konačno možemo videti kako Izabela sada izgleda.

izabela kruz
printscreen/bellakidmancruise 

Umotana u topli šal, sa kapom na glavi i pirsingom na septumu, napisala je u opisu fotografije: "Isto lice, novi printovi su sada dostupni u shopu".

Isabela je zapravo mlada umetnica i dizajnerka,  a na svom profilu često reklamira svoj webshop bellakidmancruise.com, gde prodaje svoje ilustracije, ali i različite predmete sa svojim printovima, poput torbi, majica, maski za telefon i slićnog, a raspon cena se kreće od 8 do 85 dolara

Na njenom Instagram profilu takođe se mogu naći njena apstraktna umetnička dela živopisnih boja, koja prodaje po ceni od 30 dolara.

U decembru prošle godine, strani mediji pisali su kako holivudska zvijezda Tom Kruz (58) pokušava da nagovori Belu da živi sa njim u njegovom londonskom penthausu. Međutim, Izabela živi sa suprugom, IT savetnikom Maksom Parkerom, u skromnoj kući sa tri spavaće sobe u Krojdonu u južnom Londonu, a komšije ističu da joj je draži miran život od reflektora. 

Mediji su nedavno preneli kada se javno zahvalila svom ocu zbog svega što je učinio za nju, "jer bi se inače utopila u vlastitim problemima da joj on nije bio potpora".

Odnos sa mamom Nikol

Nakon što je došao kraj braku Toma i Nikol, par je neko vreme delio starateljstvo nad Izabelom i Konorom. Međutim, ubrzo su se deca odlučila za Toma i Sajentološku crkvu u kojoj su odrasli

Nikol u medijima nikad nije volela da priča o deci kako im ne bi narušila privatnost, ali pre dve godine je otvorila dušu za australijski WHO magazin. "Oni su odrasli i sposobni su da donose sopstvene odluke. Odlučili su da će biti sajentolozi, a moj posao majke je voleti ih", rekla je tom prilikom, aludirajući na njihovo versko opredeljenje.

Međutim, iako se otuđila od majke još nakon razvoda holivudskih supružnika, sada mediji pišu kako bi majka i ćerka konačno mogle biti na pragu pomirenja od kako je Bela počela da lajkuje Nikoline objave na Instagramu. 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1