Suri Kruz uslikana je sama na ulicama Njujorka, a na novim fotografijama izgleda kao kopija svoje mame, glumice Kejti Holms. Suri, ćerka bivšeg glumačkog para Kejti Holms i Toma Kruza, izrasla je u lepu tinejdžerku.

Iako je mnogi doživljavaju kao devojčicu, Suri danas ima 15 godina. Papraci su je ove nedelje fotografisali samu u Njujorku dok je kupovala kafu, a na fotkama je jasno da je lepotu nasledila od majke, a čini se da od oca nije puno toga nasledila.

Strani mediji prošle godine su pisali da je Tom odlučio da se zbog ćerke odrekne svoje kontroverzne vere, a spekuliše se da glumac mezimicu nije video još od 2012. godine, kada se razveo od Kjeti.

GODINAMA NE VIĐA OCA, JER MU CRKVA TO BRANI: Paparaci su je uhvatili na ulici i neverovatno je koliko liči na majku
Eldi / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Iako je svih ovih godina imao pravo da viđa ćerku 10 dana u mesecu, kao požrtvovnom sajentologu vera mu je to branila jer Suri nije pripadnica te crkve. A upravo je Tomova opsednutost sajentologijom presudila i njegovom braku sa Kejti koja se pre osam godina iselila iz njihove zajedničke kuće u strahu za sebe i ćerku.

Realno, ko bi propustio tu mogućnost?
Profimedia Realno, ko bi propustio tu mogućnost?

Tom je ćerki navodno redovno slao pisma koja je njena majka sakrivala. Ali, prošle godine u javnost je procurila informacija o tome kako je Suri pronašla očeva pisma u kući majčinih roditelja u Ohaju i da je, nakon što ih je pročitala, poželela da vidi sa njim. Kejti se, retko odvaja od ćerke, a nedavno je otkrila i kako je odgaja.

"Mnogo je volim. Najveći cilj mi je da ostane svoja i odaste u samouverenu, jaku i sposobnu osobu, i da toga bude i svesna", ispričala je glumica nedavno za "In Style".

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas