Svi smo mi drugačiji u odnosu na period kada smo bili mali, ali, posebno je zanimljivo, moramo priznati, kada su u pitanju slavne ličnosti.  Ko je lepši, a ko ne u odnosu na slavne roditelje, ko se koliko izmenio... Ipak, nekad su promene zaista velike. 

Nekadašnji bračni par Tom Kruz i Nikol Kidman svojevremeno su, tokom bračne sreće, usvojili dvoje dece - Konora i Izabel. Međutim, nakon razvoda, deca su ostala sa Tomom i to pod okriljem Sajentološke crkve.

Ulsedili su mučni zapisi u novinama da su se deca odrekla majke, te se nisu javno eksponirali. Iako ih je Tom skrivao od očiju javnosti, mladi Konor uslikan je nekoliko puta sa slavnim ocem na različitim košarkaškim utakmicama. A onda se o njemu par godina ništa nije znalo. Sve do skoro.

Međutim, nasmejani dečak sa slike odavno više ne izgleda ovako. 

Mladi Konor (27) pasionirani je zaljubljenik u ribolov, ali njegove poslednje fotografije na Instagramu, otkrivaju i koliko se fizički promenio u odnosu na prethodnih nekoliko godina. 

Ne samo što je nabacio koji kilogram više, već je i pustio bradu, pa se teško može reći da liči na simpatičnog dečačića kakav je bio nekad. 

Sa druge strane, i njegova sestra Izabela, multimedijalna umetnica, dosta se izmenila u odnosu na detinjstvo. Ona se bavi dizajnom, pa njen stil umnogome oslikava i njen karakter. 

Verovatno će nas u narednim godinama sačekati još iznenađenja kada su u pitanju deca poznatih. 

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas.