SERBIA INK: Najbolji TATTOO UMETNICI kod nas

Ako u nečemu nismo u deficitu onda su to svakako tattoo umetnici. Predstavljamo vam one čiji se stil, posvećenost i autentičnost ističu na sceni.

Unsplash 

Ivan Sabo - La Madre Muerta

Jedan od najprepoznatljivijih neo traditional tetovažera u Srbiji, ali i na Balkanu je Novosađanin Ivan Sabo - La Madre Muerta. Veliki formati, intenzivne boje, savršeno uklopljeni elementi, sve to čini Ivanov stil.

Milica Vučković - Ginger Frgys

Milica je akademska slikarka, književnica i tattoo umetnica. Radi tetovaže gotovo isključivo manjeg formata, jednostavnijih linija, sofisticirane, takoreći nežne.

Sanja Stojkov  

Tattoo umetnica Sanja Stojkov, koju smo intervjuisali za štampano izdanje magazina Wanted, radi isključivo crne tetovaže. Diplomirala je grafički dizajn na Fakultetu primenjenih umetnosti, a upravo se taj i uticaj ilustracije kojima se bavi vidi u tattoo radu.

Natalija Palurović - Iskra Zauvek tattoo

Još jedna tattoo umetnica iz Kobradeluks studija je i Natalaija. Njen stil je izrazito ilustrativan, gotovo da odašilja sanjivu impresiju.

Dragan Planinčić - Super Timor

Pored toga što je veliki tattoo artist, Super TImor je i muralista. Ono što je specifično za njega da uvodi novu eru pravoslavnih i tetovaža sa tradicionalno srpskim motivima, tačnije podiže ih na viši estetski nivo.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši