Mnogi muškarci bili su ljubomorni na čuvenog glumca Vensan Kasela kada je zaveo, pa onda i oženio jednu od najlepših žena sveta, Moniku Beluči.

Upoznli su se na setu filma "Apartman" davne 1996. godine, a venčali tri godine kasnije. Ipak, u avgustu 2013. godine potvrdili su razvod, iako o razlozima nikada nisu govorili.

Vensan je nakon ljubavnog brodoloma još jednom pokazao da i dalje ima sjajan ukus kada su žene u pitanju, što je potvrdila veza sa lepom francuskom manekenkom Tinom Kunaki, koja je od njega mlađa 31 godinu.

U vezi su od 2016. godine, a 2019. godine dobili su i ćerkicu Amazoni. Par se skrasio u Rio De Žaneiru, a dane uglavnom provode na plaži odakle svakodnevno dele selfije.  

Iako su mnogi prognozirali da njihova veza neće opstati, par je stao na "ludi kamen" 2018. godine, a i dan-danas uživaju u ljubavi.

Paparaci su ih nedavno uslikali na plaži dok su se međusobno fotografisali. Manekenka je ostavila bez daha sve prisutne u minijaturnom kupaćem kostimu crvene boje, dok je glumac, iako u poznim godinama, pokazao isklesan torzo i pločice na stomaku, na kojim bi mu mogli pozavideti i mnogo mlađi muškarci.

Par i dalje deluje zaljubljeno, te je evidentno koliko im zajednički život prija. Fotografisali su se međusobno, nakon čega su pregledali fotografije na njenom telefonu, a Vensan je čak i umesto nje sređivao fotografije i "doterivao" sebe ponajviše, jer uprkos zgodnom telu, lice otkriva njegove prave godine. 

vensan kasel, tina kunaki
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Vensan je Tinu upoznao na Ibici za vreme praznika. Manekenka je jednom prilikom pomenula da nije ni znala da je Vensan glumac.

 - Mi smo samo dvoje ljudi koji su se zatekli na istom mestu, u isto vreme, dok je privlačnost bila obostrana. Ovo je jedno od onih predivnih iznenađenja koja se dešavaju u životu - objasnila je Tina.

Tina je, kao i Monika Beluči odrasla u Italiji. Otac joj je rodom iz Maroka, a majka rođena i odrasla na Siciliji. Kako kaže Tina, njeni roditelji su zajedno više od 25 godina, a što se braka tiče, njihova zajednica je za nju ideal i uzor.

Manekenka je 2016. godine na društvenim mrežama objavila zajedničku fotografiju sa Vensanom, a komentari su bili strašni: mnogi su kritikovali glumca zbog ogromne razlike u godinama. Neki su govorili kako je mlada manekenka njegov hir zbog krize srednjih godina. Za to vreme Vensan je ćutao i nije davao izjave za štampu.

Manekenka obožava da na društvenim mrežama objavljuje golišave fotografije. Vensenu to nimalo ne smeta. Naprotiv. Često joj ispod objava ostavlja komentare poput: "Moja ljubav", ili "Obožavam te". S obzirom koliko se vole, izgleda da su ipak oni ti koji su na kraju hejterima zadali "šah-mat" i demantovali prognoze da je manekenka samo još jedna avantura poznatog glumca. Više slika lepe manekenke pogledajte u galeriji:

DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Tina Kunaki