Monika Beluči je sa razlogom nebrojeno puta proglašena za jednu od najlepših žena sveta. 

Zato i ne čudi interes javnosti za njene ćerke, koje je dobila u braku sa Vensanom Kaselom. Ipak, nekadašnji supružnici su ih ljubomorno skrivali od medija sve do sad. Malena Deva je izrasla u pravu lepoticu, a nasledila je i svoju majku kao muza italijanskog dizajnerskog dvojca Dolce&Gabbana.

Naime, nedavno je 16-godišnjakinja osvanula na naslovnici francuskog izdanja "Elle" magazina. Belučijeva se pohvalila uspehom svoje ćerke, te je podelila ovu naslovnu stranu na svom Instagram profilu.

"Još jedna lepa naslovnica ove nedelje za moju Devu", napisala je slavna glumica.

Naravno, svima je bilo zanimljivo da vide kako izgleda, jer ipak je njena majka bila sinonim za seksipil, ali se čini da "iver ne pada daleko od klade". 

Iako crnokosa lepotica nije preslikana majka, nesumnjivo je da su duga kosa, prćast nos i ovalno lice dobitna kombinacija za njenu karijeru modela koja je, po svemu sudeći, krenula uzlaznom putanjom.  

"Prelepa, kao i njena majka", "Preslikane ste", "Prelepa si devojka", "Savršena", "Kakva majka, takva ćerka", "Još si lepša od majke, nije ni čudo da te je krila godinama", samo su neki u moru sličnih komentara.

Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas