Američka pevačica Sijara važi za jednu od najzgodnijih žena na planeti, a ona je sinoć prošetala fudbalskom stadionom. Njen snimak je napravio pravu pometnju i za manje od 10 sati zabaležio preko 4 miliona pregleda. Obožavatelji tvrde da Sijara ima savršene noge i da  izgleda fantastično.

"Kakve noge!", "Savršeno", "Ovo su najlepše noge na svetu", samo su neki od komentara koji su se našli ispod Sijarine objave.

Sijara je na svom Instagram profili objavila snimak u susret prvenstvu američkog fudbala, Superboula, koji se održao na Floridi. Pevačica koja spada i u grupu najbolje odevenih zvezda sveta, prošetala je stadionom Rejmond Džejms gde je sinoć održan Superboul, između timova "Tampa Bay Buccaneers" i "Kansas City Chiefs".

Još jedan razlog njenog pojavljivanja je veliki uspeh njenog supruga, zvezde američkog fudbala Rasela Vilsona, koji je pre nekoliko dana na godišnjoj ceremoniji NFL-a (Nacionalne fudbalske lige) u gradu Tampa na Floridi, gde se održava finale, proglašen za Muškarca godine.

Sijara ne krije koliko je ponosna na svog supruga, te je na Instagramu napisala da je srećna  što je on njen suprug i što sa njim ima decu. Pevačica je u braku sa sportistom od 2018. godine. Sa njim je dobila dvoje dece, dok iz prethodne veze sa reperom Future ima sina.

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas