Slavni švedski glumac i majstor borilačkih veština Dolf Lundgren (63) i Ema Krokdal (24), instruktorka fitnesa iz Norveške, svoju vezu više ne skrivaju od javnosti što su i pokazali nedavno, kada su ih paparaci uslikali U Los Anđelesu. Iz dana u dan dokazuju da je njihova ljubav itekako ozbiljna, a na neumesne komentare o razlici u godinama između njih već su prestali da se obaziru.

Javnost često kritikuje i to što lepa fitnes instruktorka neodoljivo podseća na Dolfovu stariju ćerku Idu. On kaže da su njegove ćerke prihvatile Emu, i da im razlika od 39 godina između njih ne predstavlja problem.

-Naš odnos razvijao se polako, nismo žurili, dali smo sebi vremena da se upoznamo pre nego što smo počeli da živimo zajedno. Što se tiče razlike u godinama, bio sam svestan da će biti pomalo čudno, možda i nezgodno, da kažem mojim ćerkama Idi (24) i Greti (20) za Emu. Ali srećom, one su emocionalno vrlo zrele devojke i odmah su je prihvatile. Ako sam ja srećan, i one su takođe- izjavio je poznati glumac.

-Veza s mlađom osobom može da bude pravi blagoslov, nema toliko 'repova' i neugodnih iskustava iz prethodnih veza, što je čest slučaj s nama starijima. Uostalom, neki 20-godišnjaci mogu biti puno zreliji od 40-godišnjaka, godine ne garantuju da je čovek nešto naučio u životu - rekao je nedavno Dolf.

Na pitanje da li planiraju u skoroj budućnosti imati decu, Lundgren se našalio:

-Ne znam, vide ćemo, moram to da proverim, ipak nisam pokušavao zadnjih 20 godina, možda bih prvo trebao da uradim neke lekarske preglede!- dodao je on.

Kad su se upoznali u teretani, Ema nije ni znala ko je Dolf , pa je tako morala da sazna na internetu o kome se radi.

- Morala sam da ga guglam - rekla je.

- Meni je to bilo baš slatko, što nije imala pojma da sam glumac - nadovezao se Šveđanin u nedavnom videointervjuu za "News Break". Kaže kako ne bi imao ništa protiv da se i njegova izabranica jednog dana okuša u glumi. Atraktivna plavuša trenutno je aktivna samo iza kamere, s glumcima radi kao trener, ali Lundgren je spreman da joj pomogne ako se odluči na zaokret u karijeri.