Monika Beluči je po mišljenju mnogih jedna od najsenzualnijih, najseksipilnijih i najlepših glumica svih vremena.

Na njene čari malo ko je mogao ostati imun, međutim, na poslednjim paparaco fotografijama teško da bi iko prepoznao čuvenu "Malenu" za kojom su silni muškarci gubili glavu.

Sede neuredne kose, sa ogromnim podočnjacima, glumica deluje potpuno neprepoznatljivo. Iako je njena lepota neosporna, neverovatno je da je na slikama jedna od najlepših žena sveta. 

Međutim, dobra vest je da u pitanju snimanje filma, a da je Belučijeva za potrebe snimanja potpuno transformisala svoj izgled. Fotografi su je uslikali na snimanju novog filma "The Befana Comes At Night 2: The Origins", a glumica u ostvarenju igra dobru vešticu Dolores, koja je svoj život posvetila deci. 

Snimanje je započeto u Italiji 1. marta, na više lokacija, a film bi trebalo da se pojavi krajem 2021. godine. 

Noseći nakrivljeni šešir veštica i hvatajući se za obaveznu metlu, glumica je bila prikladno odevena za svoju ulogu ljubazne veštice, koja svoj život posvećuje deci.

monika beluci
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Fotografi su je uslikali dok je ćaskala sa ostatkom filmske ekipe, pripremajući se za nastavak snimanja, a raskošnu glumicu malo ko je prepoznao na prvu loptu.

Beluči je inače u vezi sa Nikolasom Lefebvreom (36) od maja 2017. godine, četiri godine nakon razvoda od bivšeg supruga Vinsenta Kasela.

Glasine o vezi glumica je prvi put potvrdila prošle godine u intervjuu za "Paris Match", iako tada nije otkrila identitet partnera. 

Tom prilikom je rekla da se zabavljaju već neko vreme i da stvari idu u dobrom pravcu i dodala: "Čovek s kojim delim život nema isti posao kao ja, ali puno putuje. Njegov životni ritam dopunjuje moj."

monika beluci
Shuterstock 

Na pitanje da li bi razmišljala o ponovnom venčanju, bivša Bondova devojka odgovorila je bez razmišljanja: "Kada ste se već dva puta venčali, morate uzeti vremena da razmislite o tome pre nego što ponovite tako nešto, da biste razumeli zašto se to dogodilo i zašto ste se razveli. Recimo da sam trenutno u fazi učenja."

Podsetimo, Monika je bila udata za modnog fotografa Klaudia Karlosa Basa od 1990. do 1994. godine, a zatim za zvezdu Matrixa Vinsenta Kasela od 1999. do 2015. godine.