Bez sumnje, ona definitivno spada u najlepše glumice svih vremena. Znamo je kao fatalnu plavušu, a svojim šarmom uspela je da zavede čak i "Džokera". Naravno, govorimo o Margo Robi, kojoj je jedan od atributa i duga plava kosa, 

Ipak, kao i svaki profesionalac, Margo je spremna na sve transformacije radi uloge, pa je sada napravila drastičnu promenu izgleda. 

Na snimanju novog filma, Margo je uslikana sa kratkom crnom kosom, a na fotografijama je gotovo neprepoznatljiva. Srećom, ne radi se o trajnoj promeni, jer kako stvari stoje, lepa glumica nosi samo periku

Glumica na fotografijama koje su snimljene u kalifornijskoj Pasadeni izgleda veoma raspoloženo, a još nije poznat naziv filma koji snima.

Zna se da je redatelj David O. Rasel, koji se na fotografijama nalazi pored nje, a neki od njegovih najpoznatijih filmova su "U dobru i zlu" i "Američka prevara", za koje je nominovan za Oskara, kao i "crna" komedija "Ja volim Hakabiz".

margo robi
Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Poznato je i da će u njegovom novom filmu uz Margo glumiti i brojne druge holivudske face poput Roberta De Nira, Krisa Roka, Zoe Saldane, Majkija Majersa i Anje Tejlor Džoj.

Robi je ostvarila ulogu i u iščekivanom holivudskom spektaklu "Babilon" reditelja Damiena Čazelea, u kom ponovo glumi rame uz rame sa Brad Pitom, sa kojim je sarađivala i u Oskarom nagrađenom Tarantinovu filmu "Bilo jednom… u Holivudu".