Tom Kruz (58), slavni glumac kog su mnogi s vremenom zamrzeli, prodaje svoju raskošnu kuću u Koloradu za vrtoglavih 59 miliona dolara. Reč je o kolibi rustičnog izgleda koja se prostire na 930 kvadratnih metara, a koja ima četiri spavaće sobe, kuhinju, kupatilo, sobu za biljar i još mnoge druge pogodnosti poput teretane, spa oaze i garaže za tri automobila.

Slavni glumac proveo je nekoliko godina u dizajniranju i izgradnji kuće od kamena i kedra koje je završena 1994. godine. Kuća je dizajnirana u klasičnom planinskom stilu, sa plafonima od drvenih greda, zidova obloženim drvetom i kaminima. Na imanju se nalazi i pansion sa tri spavaće sobe.

Kuća Toma Kruza
IMPFEATURES.COM / IMP Features / Profimedia 

Agent za prodaju Dan Dokrej je izjavio: " Svi znaju ko je vlasnik ovog imanja, ali ne možete ga videti gotovo nigde". Naime, s tri strane okružena je šumom, a znatiželjni obožavatelji nikako nisu mogli da dođu pred vrata, jer se ova kuća nalazi doslovno usred ničega.

Kuća Toma Kruza
IMPFEATURES.COM / IMP Features / Profimedia 

Podsetimo, Kruz je najpoznatiji predstavnik sajentologije, religije zbog koje je u potpunosti promenio svoj život, a zbog kojeg je zadavao mnoge probleme svojoj bivšoj supruzi Kejti Holms s kojom ima ćerku Suri. Neki izvori tvrde da je odnos sajentološke crkve prema deci bio uzrok razvoda Kejti i Kruza.

Tom Kruz
Profimedia 

Naime, kako je izjavila glumica Lea Remini (47) koja je izašla iz sajentologije, prema deci se u zajednici odnose kao da su odrasli, nema nikakve razlike. Zbog svog načina života, koji je u potpunosti podredio Sajentološkoj crkvi Tom Kruz je postao jedan od najomraženijih glumaca sa holivudske A-liste. Mnogi mu zameraju što upravo zbog sajentologije ne viđa svoju ćerku koju ima iz braka sa Kejti.

Iako više ne druži s mnogim slavnim kolegama, Kruz i dalje živi raskošan život a to potvrđuje i njegova prodaja ove skupocene nekretnine.