Suri Kruz rođena je 18. aprila 2006., što znači da će uskoro proslaviti 15. rođendan. Ćerka glumaca Toma Kruza i Kejt Holms čija je ljubavna priča bila jedna od najuzbudljivijih ikada.

Kejt je odrastala u malom mestu u Ohaju, a kada je krenula da glumi u seriji "Dawson's Creek", uvek je u intervjuima isticala kako je joj se Tom neverovatno sviđa. I ko bi rekao, upoznali su se 2005., a onda nakon osam nedelja i verili.

U aprilu 2006. je Kejt na svet donela njihovu zajedničku ćerku Suri. Krajem te godine par se venčao u Italiji ceremoniji, a proslavi su prisutvovale mnoge poput Dejvida i Viktorije Bekam, Vila Smita i mnogih drugih...

suri kruz
RLGNYC / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Međutim, šest godina nakon u 2012., par se razveo i od tada nisu javnosti otkrili razlog raskida.

Ono što je najtužnije u celoj priči je činjenica da Tom ne sme da viđa svoju ćerku zbog sajentologije koju on zagovara, a Suri ne.

Navodno ju je poslednji put vidio 2013. Moguće je, naravno, da Suri tatu viđa daleko od kamera i paparaca, ali mi to nikad nećemo znati.

suri kruz
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Tako malenu Suri isključivo možemo videti u Njujorku sa slavnom mamom ili prijateljicama iz visokog društva, a u poslednje vreme i samu jer Kejt sve više vremena provodi i sa svojim mlađim dečkom Emiliom Vitolom Džuniorom, s šefom  jednog poznato grestorana koji vodi njegov otac.

Tom je ćerki navodno redovno slao pisma koja je njena majka sakrivala. Ali, prošle godine u javnost je procurila informacija o tome kako je Suri pronašla očeva pisma u kući majčinih roditelja u Ohaju i da je, nakon što ih je pročitala, poželela da vidi sa njim. Kejt se, retko odvaja od ćerke, a nedavno je otkrila i kako je odgaja.

"Mnogo je volim. Najveći cilj mi je da ostane svoja i odaste u samouverenu, jaku i sposobnu osobu, i da toga bude i svesna", ispričala je glumica za "In Style".

SplashNews.com / Splash / Profimedia, Eldi / SplashNews.com / Splash / Profimedia Suri Kruz

U video prilogu možete videti kako se Suri iz devojčice razvila iz devojku u pravu modnu ikonu.