Lakovane i PVC pantalone su bile neizostavni deo scenske garderobe pop zvezda krajem 90-ih i početkom novog milenijuma.
Iako su im neke dame ostale verne i godinama nakon ekspanzije, u proteklih nekoliko meseci posebno su popularne i tražene.

Tako je komad koji je do nedavno bio rezervisan za pripadnike milenijalaca i Z generacije postao model koji nose i nešto starije devojke, pa i žene u srednjim godinama.

Efektne lakovane pantalone definitivno su komad koji ima glavnu ulogu u svakom stajlingu i daje dozu šika čak i najjednostavnijim outfitima. Odlično funkcionišu sa blejzerom i belom majicom, košuljama i bluzama, svim vrstama džempera i jaknica. 

Povodom otvaranja nove klupske sezone, Bekamovi su priredili zabavu na kojoj je Viktorija zablistala u krajnje jednostavnom autfitu. Viktorija Bekam je u svim prilikama većinom verna odevnim komadima svog brenda, pa je tako i za ovu zabavu odabrala pvc pantalone koje zaslužuju mesto u svakom modernom garderoberu.

Na zabavi su se pojavile brojne slavne ličnosti, poput Kim Kardašijan koja je bila prilično letnje obučena, dok se Viktorija odlučila za pantalone koje mnogi zovi "vruće pantalone" znajući koliko u njima može biti toplo i nezgodno.

Ipak i pored toga, u komentarima ispod fotografije samo su se nizali komplimenti na račun Viktorijinog stajlinga koji je izgledao kao spoj poslovnog i večernjeg izgleda. Bela košulja, pvc pantalone i salonke u narandžastoj boji. U moru komentara njenih fanova, sa "Spekatularne su." smo se posebno složili.