Kim Kardašian je rešila je da se razvede od repera Kanje Vesta, a papire za razvod braka predala je njena advokatica u petak. Par se već dogovorio oko podele imovine i starateljstva nad decom koja su im na prvom mestu. Tako se zna kako starateljstvo dobija Kim, ali će ih reper viđati kad god to poželi.

Strani mediji prenose da je Kim bila vrlo blaga prema njemu zbog njegovog zdravlja, odnosno bipolarnog poremećaja s kojim se bori već duže vreme. Paparaci su ubrzo nakon toga snimili Kim u prvom izlasku u javnost od službene predaje papire za razvod, a popularna rijaliti zvezda je za tu priliko obukla PVC "odelo" - plave pantalone i crnu jaknu od istog materijala sa savršenom šminkom i kosom kao uvek. Venčanog prstena, logično, nije bilo na vidiku, iako ga reper još uvek nosi.

Mnogi se slažu kako Kim nikada nije izgledala bolje, dok Kanje izgleda pomalo tužno. Navodno, reper se nadao do samog kraja da će se dogoditi čudo i Kim neće tražiti razvod, međutim to se nije dogodilo.

Kim Kardašijan
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Takođe, šuška se kako je svestan šta gubi po okončanju braka sa Kim, jer ona i njene sestre su bile njegove glavne modne muze. Podsetimo, par se prvi put upoznao 2004. godine, ali tada su bili dugogodišnji prijatelji. Reper je strpljivo čekao da Kim završi s ostalim muškarcima u svom životu i brakovima. Osam godina nakon prvog susreta par je potvrdio vezu, a venčali su se 2014. godine i imaju četvoro dece.

Navodno par nikako nije mogao da prebrodi krizu i Kanjeove prošlogodišnje "epizode" u kojima je javno govorio ružne stvari o Kim i njenoj porodici, tvrdeći kako se ne može razvesti od nje, dok je njenu majku i menadžerku Kris Džener usporedio sa severnokorejskim vođom. Takođe, tokom svoje propale predsedničke kampanje izjavio je kako je njegova supruga ozbiljno razmišljala o tome da pobaci njihovo prvo dete Nort.

Kim Kardašijan i Kanje Vest
Shutterstock 

Kim je u početku javno stala u obranu svog supruga i istakla kako pati od bipolarnog poremećaja, i cela porodica bila je uz njega, međutim, njoj je navodno dosta svega te je prijateljima otkrila da više ne može da trpi repera i njegovo ponašanje. Bilo je i priča kako se Kanje pomirio s razvodom, jer je i njemu bilo muka od supruge i njene porodice. Kako god bilo, završena je još jedna slavna ljubavna priča...

Profimedia Kanje Vest želi da spase brak sa Kim Kardašijan