Jedna od najpoznatijih manekenki današnjice Bela Hadid u poslednje vreme često eksperimetiše sa stilovima. Čak i kada se radi o ležernom, sportskom stajlingu, Bela mu uspešno uvek doda malo 'zvezdane prašine'. Čini se da previše ne mari za kritike na račun svog stila.

Čini se da što su kritike glasnije, to se ona gore oblači. Sa jedne strane, manekenka koja je proglašena za najlepšu na svetu i savršenog tela ima sve predispozicije da bude jedna od ikona stila, pogotovo ako uzmemo u obzir da je radila revije za najveća imena u svetu mode.

Bela Hadid
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Lepotica iza sebe ima bezbrojne modne revije, editorijale za najpoznatije časopise i saradnje s renomiranim modnim kućama, a poznata je i kao vrlo osećajna i emotivna devojka. Tako lepa Bela na ulicama Njujorka nije mogla da odoli, a da ne pomazi preslatkog psića, a oštro oko fotoreportera odmah ju je uočilo.

Bela je ovog puta pažnju privukla sportski elegantnim crnim pantalonama vrlo ležernog kroja i kratkim topićem koji je otkrio i istakao njenu nadaleko poznatu vitku figuru. Čini se kako ni Bela nije odolela povratku kratkih topića, do nedavno zaboravljenog modnog hita.

Opušteni stajling zaokružila je crnim Adidas patikama kao i toplim braon kaputićem od velura čije ivice krasi krzno. Takođe je imala nezaobilaznu masku na licu, a nosila je i naočare koje su se uklapale uz celokupan stajling. Od nakita je nosila velike alke, i diskretno prstenje.

bela hadid
PapCulture / Notorious P.A.P. / GG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bela je nedavno prošetala modnim pistama u sklopu revija za dizajnere Michael Kors i Mugler, a proglašena je i zaštitnim licem najnovije Fendijeve capsule kolekcije. U galeriji pogledajte još nekoliko njenih modnih odabira ili kako bi mnogi rekli "modnih promašaja":

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Bela Hadid izdanja