Bela Hadid (24) jedna je od najtraženijih američkih manekenki u poslednjih nekoliko godina. Radila je revije za velika imena modne industrije i sarađivala sa najpoznatijim dizajnerima, gde smo imali prilike da je vidimo u sjajnim kreacijama.

Ono što su njeni obožavaoci primetili to je da Bela ne mari previše za odabir garderobe kada nije na pisti, i često smo imali priliku da je vidimo u mnogim modnim promašajima. Tako je bilo i ovaj put kada je uslikana u opuštenom izdanju na ulicama Njujorka.

Bela Hadid
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Na sebi je imala crne pantalone širokog kroja koje su totalno sakrile njenu vitku figuru, belu košulju i crnu kravatu. Ceo stajling upotpunila je kožnim crnim prslukom u bajkerskom stilu, sa velikim amblemom preko leđa.

Bela hadid
Laurent Salmon / KCS Presse / Profimedia 

Upravo taj prsluk je najviše i zasmetao njenim fanovima.

"Žašto već jednom ne unajmi stilistu", "Kakav je ovo prsluk izgleda grozno", "Ovo je totalna katastrofa, da li ona ima ogledalo", samo su neki komentari na račun poznate manekenke.

Bela je inače nedavno proglašena za najlepšu ženu na svetu prema matematičkim merenjima, koje je nedavno objavio čuveni američki hirurg dr Džiulijan de Silva.

Više njenih slika i modnih kombinacija pogledajte u galeriji:

Instagram Manekenku su proglasili najlepšom ženom sveta, ali ona, ipak, uz sve titule lepotice nema problema da pokaže kako izgleda bez trunke šminke