Poznata 24-godišnja američka manekenka Bela Hadid uslikana je u Njujorku u opuštenom izdanju. Iako poznata po svom odvažnom stilu i eksperimentisanju, manekenka je i ovaj put  uspela da iznenadi mnoge.

Naime, Bela Hadid je uslikana u kombinaciji za koju su mnogi rekli da je totalni promašaj sudeći po komentarima koji se mogu pročitati na društvenim mrežama

Poznata manekenka na sebi je imala smelu kombinaciju od tri nijanse džinsa, te je tako uparila farmerke, košulju ali i prsluk u muškom stilu od istog materijala. Stajling je upotpunila bež rolkom i patikama marke "Adidas".

Bela Hadid
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Iako treba biti vrlo oprezan prilikom odevanja više različitih komada od džinsa u istoj kombinaciji, nije to ono najviše zasmetalo njenim fanovima. Ono što je najviše svima zapalo je za oko je ogroma bela šnala za kosu, kojom je Bela napravila neobaveznu punđu.

Bela Hadid
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Kakav je ovo užas?", "Izgleda kao da je krenula da sređuje kuću", "Ovo se nosilo 90-ih godina, a i tada je bilo out", "Mogla je makar kosu da sredi", samo su neki od komentara na račun manekenke.

Kao neizbežan dodatak svakom stajlingu u zadnjih godinu dana, tu je bila i maska u kariranom dezenu koja je dodatno odudarala od svega. Iako se u zadnje vreme često nalazi na meti kritika, čini da se da se Bela previše ne obazire na loše komentare.

Više njenih slika i odevnih kombinacija pogledajte u galeriji:

Instagram Manekenku su proglasili najlepšom ženom sveta, ali ona, ipak, uz sve titule lepotice nema problema da pokaže kako izgleda bez trunke šminke