Gde god da otputuje, Anastasija je poprilično aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde svakodnevno objavljuje svoje fotografije modnih kombinacija. 

Nedavno je dostigla neverovatnu brojku od milion pratilaca, pa sada ovu društvenu mrežu koristi ne samo u poslovne svrhe, već i da inspiriše žene i devojke širom sveta. 

Anastasija "puni baterije" pred nove radne pobede, a sebi je dala oduška da uživa na odmoru u luksuznom letovalištu Tulum u Meksiku.

Kada se ne sunča i ne uživa u morskim aktivnostima, vreme provodi obilazeći najlepša mesta u Tulumu i pratioce obraduje fotografijama u najnovim hit komadima.

anastasija ražnatović
Insatgram 

Ovoga puta, za večeru sa prijateljicama, odlučila se za kratku svilenu blizu i teksas šorts, te nema sumnje da je odevna kombinacija dovedena do perfekcije i da je ovom prilikom svima zadala modni zadatak.

Zanimljiv detalj vezivanja bluze između grudi, bogata ranfla i nacigovani rukav je sve što nam je važno kada tražimo ovakvu savršenu košulju.

Koliko uživa u čarima Meksika vidi se po fotografijama koje svakodnevno postavlja na Instagramu. A ono što je mnoge zanimalo jeste koliko košta odmor u mestu koje posećuje holivudska elita. Luksuzno mesto - luksuzne i cene, te je za jednu noć u hotelima u Tulumu potrebno je izdvojiti u proseku oko 1.000 evra.

Slične crop bluze su već hit u prodavnicama high-street brendova, a mi smo pronašli nekoliko sličnih, u raznim bojama i dezenima, koje možete pronaći kod nas. 

printscreen/ bershka Bluze za leto