Pevačica Anastasija Ražnatović na svom Instagram profilu objavila je fotografije sa egzotične destinacije na kojima je pozirala u kupaćem kostimu koji izgleda fenomenalno, a prognoze su i da će upravo taj model biti jedan od top trendi komada za plažu ove sezone.

Naizgled običan crni kupaći sa trouglićima dobija potpuno novu dimenziju kada mu se pridodaju metalni lanci u nekoliko slojeva. Dok gornji deo, kakav Anastasija nosi, metalni detalj poseduje samo na delu materijala između grudi, dok je donji dosta bogatiji i ima ga u više slojeva oko bokova.

Obzirom da poseduje zavidnu visinu i izvajano telo, fotografija je naišla na niz pozitivnih komentara.

Trenutno ova fotografija sa Maldiva broji preko 70.000 lajkova na Instagramu, a kakvu podršku mlada zvezda ima govori i činjenica da je na ovoj društvenoj mreži prati preko milion ljudi.

Da je prava trendseterka na ovim prostorima videli smo i prošle godine, kada se fotografisala u pink kupaćem kostimu odjednom su plaže i bazeni bili preplavljeni isti modelom.

Ovakve detalje možete i same da prišijete i da jednostavan kupaći kostim transformišete u pravi glamurozni model. Nema šanse da vas ne primete na plaži i ne požele isti takav!