Šta vam je bitno kod torbe za svaki dan? Praktičnost ili izgled? Uglavnom kada smo u potrazi za novom torbom, tražimo one u koje će nam stati barem osnovno - novčanik, ključevi, ruž i maramice.
Ipak, izgleda da će se i ove sezone nositi minijaturne torbice jer je Chanel predstavio nešto što niko nije očekivao od ovog brenda.

Chanel koji je oduvek bio dosledan klasicima iz svojih kolekcija, sa minimalnim izlaženjima iz svojih okvira, sada je predstavio nešto potpuno drugačije, a trendseterke su novim trendom potpuno oduševljenje.

Reč je o sasvim minijaturnim torbicama s potpisom francuske luksuzne kuće u koju stanu tek ključevi, slušalice ili ruž.
Imali smo priliku da ih najčešće viđamo na trendseterkama kako ih nose samo kao detalj, i to u kombinaciji s drugom torbom. Zanimljivo je i kako ih poznate svetske fešn devojke nose oko ruke, struka ili čak okačene na vratu.

Najpopularniji odabir je Chanelov prošiveni model u klasičnoj crnoj boji sa biserima umesto lanca.

Među najtraženijim minijaturnim torbicama su definitivno Jacquemus brenda, koji ih je predstavio još pre nekoliko sezona.

Jacquemus i Chanel svoje su modele opisali kao novčanik za kartice pa ako ste u potrazi za otmenijom i luksuznijom varijantom, za njih će vam biti potrebno najmanje par stotina evra.

chanel torbica
Printscreen/ chanel 

Oni koji su prošle godine sebe obradovali mikro torbicom su presrećni što se ovaj trend ne povlači tako lako, dok su oni kojima se ovaj trend nikako ne dopada i rado su ga preskočili prethodnih sezona ponovno razočarani. 

Ukoliko vam se ovaj trend dopada, još uvek možete pronaći ovakve modele u high street radnjama.