Ako je neka poznata dama sinonim za finoću i besprekoran stil, onda je to Rozi Hantington. Bivši Victorijin anđeo kroz poslednjih nekoliko godina je postala jedna od vodećih svetskih trendseterki, a nema žene koja ne bi ukrala svaku krpicu iz njenog ormara.

Pre nekoliko godinaje postala i prava poslovna žena kada je osnovala Rose Inc., a sve što napravi je pun pogodak. Rozi je gotovo nemoguće uhvatiti nedoteranu, međutim u njenom slučaju ne radi se o isforsiranim kombinacijama koje su stilisti pomno odabrali za nju, već o stilu koji dugonoga manekenka ima u rukavu.

Sada su je paparaci uslikali dok je izlazila iz jednog hotela u Njujorku, a ponovno je oduševila sve svojom pojavom u kožnom kaputu boje cigle, srebrnim sandalama i torbicom u istoj boji. Kompletan njen stajling potpisuje Bottega Veneta.

Stajling je upotpunila diskretnim minđušama, i ogrlicom u srebrnoj boji. Rozi nikad ne beži od damskog šika koji u njenoj režiji uvek izgleda glam.

Ruzi Hatington
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Iako je nosila crnu masku na licu, videlo se na ne nosi šminku, ali njoj ona zaista nije ni potrebna u čemu su se složili svi njeni obožavatelji.

Pre više od deset godina osvojila je holivudskog glumca Džejsona Stetama, a iako su im mnogi prognozirali brz kraj zbog velike razlike od 20 godina, ipak nisu bili u pravu.

Kada god se pojavljuju zajedno na crvenom tepihu,uvek su usklađeni sa stilovima i važe za jedan od najbolje odevenih parova u Holivudu.

Stetam i Rozi su i dalje zajedno, a postali su roditelji sina Džeka. Jedino što još uvek nisu stali pred oltar, ali čini se da to i nemaju u planu.