Britanski glumac Henri Kavil koji je poneo titulu miljenika žena nakon što je odigrao likove Supermena i "Witchera" u istoimenoj hit-seriji. Glumac o  svom ljubavnom životu ne priča puno u javnosti, pa su njegove posljednje paparaco fotografije mnoge zaintrigirale.

Naime, 37-godišnji Henri snimljen je kako šeta držeći se za ruke s plavušom ulicama Londona, a društvo im je pravio i njegov obožavani ljubimac pas Kal.

Par je sakrio lica ispod zaštitnih maski, ali nisu uspeli da izbegnu objektive paparaca koji su ih spremno primetili u ležernim izdanjima, a niko nije mogao da ne primieti ni njihove zaljubljene poglede. Mnoge Henrijeve obožavateljke je zanimalo ko je njegova nova devojka, a strani mediji su ubrzo otkrili o kome je rieč. Naime, glumac ljubi Danijel Beusoleil, kanadsku naučnicu koja se bavi zaštitom okoline.

Henri Kavil sa devojkom
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Na Instagramu se Danijel opisuje kao ljubiteljka putovanja, fitnesa, otkriva da piše poeziju, često deli fotografije s porodicom i prijateljima. Pažnju je posebno privuklo njeno istrenirano telo, a čini se da je nekad radila kao model.

Zgodni glumac iza sebe ima istoriju izlazaka s brojnim lepoticama, ali nisu uspele toliko da ga očaraju da bi se skrasio uz neku. 2018. godine prekinuo je vezu s kaskaderkom Lusi Kork, a pre toga je nekoliko nedelja proveo u romansi s Kejli Kuoko zvezdom serije "Štreberi", a na koju zapravo misteriozna plavuša iz londonske šetnje neodoljivo podseća.

Henri je takođe ljubio i Taru King, Marisu Gonzalu i Đinu Karano, a bio je i veren s profesionalnom jahačicom Elen Vitakaer ali veridbu su raskinuli 2011. godine.

Henri se proslavio zahvaljujući svom talentu, ali i upečatljivom izgledu i mišićavom telu koji su mu u kombinaciji doneli uloge u akcionim filmovima kao što su "Super: Man Of Steel", "Batman v Superman: Dawn of Justice", "Justice League", "Enola Holmes", "The Man from U.N.C.L.E" i mnogi drugi, a jedan od posljednjih uspešnih projekata na kojima radi je serija "The Witcher".