U nameri da saznaju koji glumici su ocenjeni kao najpoželjniji i najseksipilniji, u kategoriji serija koje se vrte na Netliksu, "Promiflash" je sproveo istraživanje.

Nakon što su napravili spisak od 25 glumaca, zatražili su mišljenje čitalaca. Samo ćemo reći da je od ukupno 12.345 glasova, ovih pet glumaca odnelo većinu.

5. mesto: Noa Sentineo

Sa 886 glasova, Noa Sentineo osvojio je peto mesto. Ovaj 24-godišnjak najpoznatiji je po ulozi u Netflixovom hitu "To all the boys I loved before".

4. mesto: Henri Kavil 

Henri Kavil nalazi se na četvrtom mestu najseksi glumaca sa 934 glasa. Većina poznaje 37-godišnjeg glumca iz serije "The Witcher", u kojoj glumi glavnu ulogu.

3. mesto: Džejkob Elordi

Džejkob Elordi zauzeo je treće mesto na lestvici sa 984 glasa. 23-godišnjak je glumio u Netflixovoj filmskoj seriji "The Kissing Booth", a sada ga publika obožava u "Euforiji".

dzejkob elordi
Youtube 

2. mesto: Mikele Morone

Drugo mesto zauzima Mikele Morone sa 2074 glasa. 30-godišnji Italijan proslavio se prošle godine erotskim trilerom "365 dana".

1. mesto: Regé Žan Pejdž

Pobednik ankete je Rege Žan Pejdž, koji se probio na svetsku scenu i osvojio srca mnogim dama novom Netflixovom serijom "Bridgerton". Ovaj 31-godišnjak pobedio je sa 2641 glasom.

rege zan pejdz
Youtube