Slavni glumac koji je za kratko vreme osvojio žene Rege-Žan Pejdž uslikan je nedaleko od svoje kuće u Londonu kako razmenjuje nežnosti sa svojom devojkom. Vest da je glumac zauzet rastužio je brojne obožavateljke, a čuveni vojvoda iz serije "Bridgeton" viđen je u zagrljaju Emili Braun, spisateljice koja se honorarno bavi fudbalom, piše "Dejli mejl".

Emili igra za londonski "FBB Warriors" i podržava klub "Dulwich Hamlet", a paparaci su uspeli da je uslikaju pored Pejdža neposredno pre nego što je on odleteo u Njujork, zbog snimanja.

Rege-Žan Pejdž je rođen u Londonu, ali je odrastao u Zimbabveu, prvi put se na malim ekranima pojavio 2004. godine, ali je popularnost stekao kasnije, ulogama u seriji "Roots" i drami "For the people".

Uloga u seriji "Bridgerton" proslavila ga je širom sveta. Intrigantna priča koju je "Netfliks" proglasio najgledanijim ostvarenjem u svojoj istoriji, učinila ga je miljenikom publike.

Nakon što su gledaoci širom sveta poludeli za prvom sezonom, Netfliks je nedavno najavio da će se snimati i druga sezona hit serije.

Youtube Koga ljubi čuveni vojvoda od Hastingsa iz "Bridžertona"