Nemački top-model Hajdi Klum ne skriva koliko joj prija brak sa 16 godina mlađim mužičarem Tomom Kaulicem s kojim je počela da se viđa početkom 2018. a venčali su se godinu dana kasnije. Duo su paparaci nedavno uhvatili u šetnji plažom u sunčanom Los Anđelesu i iako se 47-ogodišnja lepotica pokušala da se sakrije ispod slamnatog šešira, ipak su je prepoznali.

Par je zagrljeno prošetao sa svojim ljubimcima, a u jednom trenutku Tom je spustio ruku na zadnjicu svoje supruge koja još uvek važi za jednu od najlepših žena na svetu. Zaljubljeni par se ne obazire  na komentare koji kruže društvenim mrežama da svom partneru više izgleda kao tetka, a ne kao žena.

Hajdi Klum i Tom Kaulic
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ipak, za prelepu Nemicu godinama se pričalo kako nema sreće u ljubavi. Bivšem top-modelu ovo je treći brak, dok je 31-godišnjem Tomu drugi, jer je prethodno bio u kratkom s Rijom Samerfild koji je potrajao svega godinu dana. A koga je sve ljubila Hajdi pre Toma?

Prvi suprug bio joj je frizer Rik Pipino s kojim se venčala davne 1997. a rastala 2002. godine. Rik ju je zaprosio na vrhu Empire State Buildinga,a navodno su bivši supružnici ostali u dobrim odnosima i da je prekid bio zajednička odluka. U martu 2003. godine Hajdi je zavela vremešnog italijanskog plejboja Flavia Briatorea, a već u decembru je potvrdila kako čeka njihovo dete. Ipak, umesto idile plavokosa lepotica proživela je pravi pakao zbog njegovog nimalo džentlemenskog ponašanja.

hajdi klum i flavio brijatoree
PEER GRIMM / AFP / Profimedia 

Naime, neposredno nakon što je celom svetu ponosno objavila kako je u drugom stanju, Flavio ju je ostavio, a za kćerkicu Leni nikada se nije brinuo. I ranije je Briatore bio poznat po kratkim i burnim romansama, a jednu je imao i s još jednim top-modelom, Naomi Kembel, s kojom je neko vreme bio i veren, ali konačni prekid dogodio se neposredno pre nego što je počeo da se viđa s prelepom Nemicom.

Ubrzo nakon bolnog ljubavnog brodoloma Hajdi je započela vezu s mužičarem Silom s kojim se venčala 2005. godine u Meksiku. Par je tokom 7 godina braka dobio troje dece, a Sil je usvojio i Leni. I sama manekenka u intervjuima uvek insisitira da je upravo on njen otac, a ne Flavio, a par je zbog dece ostao u prijateljskim odnosima.

Heidi se zagledala i u bogatog trgovca umetninama, Vita Šnabela, koji neverovatnom lakoćom osvaja brojne lepotice. Par je bio zajedno od 2014. do 2017. godine, ali prethodno je Hajdi bila u još jednoj zanimljivoj vezi. Naime, od 2012. do 2014. godine manekenka je bila ludo zaljubljena u svog telohranitelja Martina Kirstena.

U njega se zaljubila nekoliko meseci nakon što je predala papire za razvod od Sila. Nakon raskida, manekenka je prekinula s njim i poslovnu saradnju, ali u intervjuima je često isticala kako će mu zauvek biti zahvalna što je bio uz nju u teškom razdoblju nakon kraha drugog braka. A hoće li ljubav s mlađanim Tomom potrajati, to ostaje da se vidi, ali činjenica jeste kako bivši top-model blista otkad je u zagrljaju mlađeg muškarca.