Hajdi Klum (47)američka manekenka poreklom iz Nemačke ima ćerku Leni (16) iz veze sa italijanskim biznismenom Flavijom Brijatoreom. Njih dve su veoma bliske, a ako je suditi po komentarima njihovih fanova i previše bliske.

Hajdina ćerka nedavno je objavila sliku na kojoj se sa majkom ljubi u usta, što je izazvalo veliku pažnju javnosti, a sada su ponovo iznenadile sve svojim ponašanjem.

Naime, njih dve su uslikane u šopingu što i ne bi bilo toliko čudno da sa njima niije bio i Lenin dečko u društvu. Mnogi fanovi su manekenki zamerili što kako kažu ćerku prati i na dejtu.

Hajdi Klum
DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Preterano je štiti", "Pusti ćerku da uživa sa dečkom", "Šta će joj mama na dejtu", "Kladim se Hajdi nije svoju majku vodila na sastanak sa momkom kad je bila ćerkinih godina", samo su neki od brojnih komentara na račun njihove prisnosti.

Osim što su veoma bliske i povezane, Leni je krenula i majčinim stopama u karijeri. Počela je da snima sve više kampanja, a majka i ćerka su nedavno zajedno "osvanule" i na naslovnici magazina "Vog".

Manekenka ima još troje dece, Henrija (15), Johana (14) i Lou (11) koje je dobila s pevačem Silom (57), s kojim je bila od 2005. do 2014. godine u braku. Podsetimo, manekenka se prošle godine udala za 31-godišnjeg muzičara Toma Kaulica iz popularnog tinejdžerskog benda "Tokio Hotel", s kojim uživa u srećnom braku.