Dok obožavatelji širom sveta s nestrpljenjem iščekuju veliki intervju kod Opre Vinfri u kojemu bi kraljevski par trebao da otkrije sve sočne detalje o životu na dvoru, strani mediji pišu kako će otkriti i da im se porodica povećava za dva člana. 

"Možemo vam potvrditi kako će Arči uskoro postati stariji bra", reči su na Dan zaljubljenih odjeknule u domaćim i stranim medijima.

Koliko dugo je Megan trudna? Kako je uspela da sakrije trudnoću? Šta palata kaže na trudnoću? Kako će se zvati budući član kraljevske porodice? Samo su neka od pitanja o kojima javnost raspravlja poslednje dve nedelje dok paralelno s nestrpljenjem iščekuje veliki intervju Hari i Megan koji će dati Opri Vinfri 7. marta.

Kako strani mediji prenose, kraljevski par nije bio u potpunosti iskren kada je reč o trudnoći. Naime, prema pisanju magazina "New Idea", za desetak dana ovaj kraljevski par će otkriti da ne ne stiže jedno - već dvoje dece!

princ Hari i Megan Markl
Shutterstock 

Prema tvrdnjama izvora za spomenuti medij, bivša glumica navodno je oduvek želela da ima dve devojčice, a s obzirom na to da će joj ovo vrlo verovatno biti i poslednja trudnoća, izvor tvrdi kako su Saseksovi učinili sve kako bi taj san i ostvarili.

Još sredinom prošle godine, par je snimljen kako napušta zgradu u kojoj se nalazi poliklinika za reprodukcijsku medicinu, a kao što je poznato, kod medicinski potpomognute oplodnje veći je postotak višeplodne trudnoće. Zbog navedenog, poznati tabloid tvrdi kako se isto dogodilo i Saseksovima koji navodno već znaju i pol prinova, kao i da reč o dvema devojčicama koje bi se kroz koji mjesec trebale pridružiti uskoro dvogodišnjem bratu Arčiju.