Naime, američki glumac Kijanu i Aleksandra uslikani su u restoranu Spago na Beverli Hilsu u društvu glumčevog kolege Aleksa Vintera i njegove porodice, a paparaco fotke izazvale su komentare na društvenim mrežama.

Zajedno su proveli tri sata u pomenutom restoranu uživajući u kvalitetnom međusobnom druženju, a kada su izašli brzo su privukli pažnju fotografa. 

Od kako su zajedno, u svim svetskim medijima je izgled njegove izabranice glavna tema, koja, kako kažu, izgleda bar 10 godina starije od njega. Dok su neki pratioci bili oduševljeni što je Kijanu ponovo srećan u ljubavi, drugi Aleksandri zameraju što ima sedu kosu i što izgleda starije od žena svojih godina.

"Izgleda staro. Može on to mnogo bolje", ovakav i slični komentari se često mogu pročitati na društvenim mrežama kada je poznati par u pitanju.

kijanu rivs i aleksandra
Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Koliko se čini, na komentare da je ona "prestara" za njega glumac se apsolutno ne obazire, uprkos činjenici što je ona zapravo mlađa od njega 9 godina. Iako je ona ta koja je mlađa, njen celokupan izgled nije u sinhronizaciji sa godinama.

Čini se kao da je boja kose učini da izgleda starije nego što jeste, kao i minimalna doza šminke na licu. 

Iako Aleksandra ne pridaje mnogo pažnje ovim komentarima, ipak, jednom prilikom se oglasila povodom toga

Naime, ona je na Instagramu objavila podatke iz jedne studije koja dokazuje da je dobijanje rake dojke povezano sa bojenjem kose i hemijskim preparatima za jačanje kose. Kako je istakla, ona je svoju kosu počela da farba još u dvadesetim godinama pošto je prerano osedela.

"Osedela sam pre vremena, u dvadesetim. Farbala sam kosu sa svakom bojom koju sam našla sve dok nisam prestala da tolerišem toksičnost iz njih. U 30-ima sam pustila kosu da postane „plava“… Volim i poštujem to što svaka žena može da izabere kako će izgledati u koje god doba života", napisala je na Instagramu i dodala:

"Ako žene stradaju od nametnutih standarda lepote, hajde da razgovaramo o tim standardima", zaključila je Rivsova verenica Aleksandra.

"Ja sam visoka žena s belom kosom. Da sam htela da se uklopim u neke stereotipe poput Kim Kardašijan, operacijom bih skratila noge", našalila se i stavila tačku na sve priče o njenom staromodnom izgledu.