Strasti oko intervjua se još uvek ne smiruju, ali izgleda da je došlo vreme da princ Hari konačno odahne. Na najnovijim paparaco fotografijama izgleda opuštenije nego ikad, te se čini da se njegov i Meganin život polako vraća u normalu. 

Slike su nastale ove nedelje na plaži u Santa Barbari, gde je uživao igrajući se sa svojim psom, labradorkom Pulom, bez supruge i sina Arčija.

Tom prilikom nosio je običnu belu majicu i šorts sa džepovima, a čak je i patike skinuo na plaži. Bosonogog i opuštenog princa prepoznali su paparaci, iako je pokušao da se sakrije pod kapom i sunčanim naočarima, ali i pored toga nije uspeo da promakne blicevima fotoaparata, iako se njegov telohranitelj postarao da fotografi ne priđu previše blizu.

princ hari
GAC/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Čini se da Hari vodi potpuno drugačiji život daleko od kraljevskog dvora i uživa u slobodi od strogih kraljevskih pravila kojih se morao pridržavati pre nego što je podneo ostavku i sa porodicom se preselio u Sjedinjene Države.

Takođe, nedavno je dobio posao u američkoj kompaniji koja se bavi personalizovanom psihološkom pomoći i nudi usluge životnog podučavanja, a nedugo zatim je pronašao još jedan posao u Institutu Aspen koji se bavi poremećajima u svetu protoka informacija. Nije poznato kolika će mu biti zarada, ali Megan i on su već finansijski obezbedili milione u ugovorima sa streaming servisima Netflix i Spotify.

O tome su razgovarali i u emisiji kod Opre, gde su otkrili da su bili prinuđeni na taj potez nakon što im je kraljevska porodica početkom 2020. godine ukinula finansiranje i osiguranje. Kao roditelji jednog malog deteta, a sa drugim na putu, morali su da prihvate ponude kako bi mogli da priušte siguran i bezbrižan život.