Megan Markl i princ Hari na Dan zaljubljenih otkrili su da čekaju svoje drugo dete.

"Možemo da potvrdimo da će Arči dobiti brata ili sestru. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa presrećni su što u njihovu porodicu dolazi još jedno dete", rekao je predstavnik para za časopis People.

Uz srećnu vest objavljena je i nova fotografija para koju je snimio fotograf Misan Hariman i na kojoj se već vidi Meganin poveći trudnički stomak.

Par nije otkrio pol bebe, kao ni kada će tačno maleni Arči dobiti sestru ili brata, a srećnu vest podelili su tri meseca nakon šokantnog Meganinog priznanja da je u julu prošle godine izgubila dete.

Iako su se pre nešto više od godinu dana odrekli kraljevskih titula i odselili u SAD kako bi živeli mirniji život, i tamo ih paparaci prate u stopu, pa za Megan nije bilo jednostavno da skriva trudnoću od javnosti, ali to je odradila uspešno i poprilično lukavo.

Društveno distanciranje

Zbog pandemije koronavirusa Megan i Hari opravdano su se mogli povući u svoja četiri zida i izbegavati društvene događaje, te su sve što je bilo moguće, kao i svoje humanitarne projekte, prebacili online. Retki izlasci u javnost pomogli su im da vest o trudnoći što duže zadrže za sebe.

Megan Markl nova trudnoća
Shutterstock 

Pažljivo biranje kadra

Iako smo imali retku priliku da ih vidimo u javnosti, Megan je odradila nekoliko online intervjua i javljanja u kojima se snimala samo od vrata prema gore. Pažljivim odabirom kadra izbegla je da pokazuje svoj stomak, a samim tim i da niko ne posumnja da ga namerno skriva.

Slojevito odevanje

U retkim javnim izlascima poslednjih meseci Megan je uglavnom nosila slojevitu i široku odeću ispod koje se nije mogao videti njen stomak, a iako nije poznato koliko je dugo trudna, moguće je da je i to bio jedan od načina sakrivanja trudnoće.

Božićna čestitka

Par je prošle godine fanovima čestitao Božić neobičnom ilustrovanom čestitkom na kojoj Meganin stomak sakriva njihov pas koji stoji ispred nje. Originalnu fotografiju snimila je Meganina mama, a i činjenica da su odlučili da je ilustruju, može biti jedan od načina na koji su pokušali da sakriju trudnoću.