Taman što smo pomislili da je sve rečeno nakon intervjua Megan i Harija, sada su se pojavile nove kontroverze.

Naime, u međuvremenu su se pojavili neemitovani delovi iz intervua, a veliki broj ljudi sada smatra da su namerno izbačeni kako bi se i Megan i Hari prikazali u pogrešnom svetlu. 

Odgovarajući na pitanje o tome da li članovi kraljevske porodice treba da budu spremni ​​na to da će izgubiti privatnost, Megan je odgovorila:

"Mislim da svako ima osnovno pravo na privatnost. Osnovno. Ne govorimo ni o čemu što nito drugi ne bi očekivao", kazala je.

"Ako na poslu na stolu imate fotografiju svog deteta, a vaš saradnik kaže:

"O, bože, vaše dete je tako slatko. Mogu li uzeti vaš telefon da vidim sve fotografije vašeg deteta?", odgovor je NE. Ovo je slika koju delim sa vama", dodala je Megan i pojasnila da, ako podelite jednu fotografiju deteta na društvenim mrežama, to ne znači da neko ima pravo fotografisati dete bez dozvole.

intervju megan
printscreen/youtube/The Sun 

"Nema nikoga ko bi na Instagramu ili na društvenim mrežama rekao: "Budući da sam podelio ovu jednu sliku, to vam daje pravo da dobijete moj celi fotoaparat. Samo napred i pregledajte ga." Niko to ne bi želeo. Dakle, reč je o granicama. I reč je o poštovanju", zaključila je vojvotkinja od Saseksa u odgovoru koji nije emitovan.

Snimak tog odgovora objavljen je na Twitteru i pokupio je za veoma kratko vreme preko 40 hiljada lajkova.

"Jako sam razočaran što je ITV emitovao "uređenu" verziju intervjua. Ovaj isečak čini da Megan izgleda normalno, jer ona to i jeste! Ovo je smešno. ITV je emitovao prilog koji nije bio naklonjen Megan i Hariju", napisao je korisnik koji je podelio snimak.

ITV je emitovao istu verziju intervjua kao i CBS, a s obzirom na to da je celi intervju trajao više od tri sata, bilo je delova koje je trebalo iseći.

"U procesu uređivanja ova tri sata i 20 minuta, na sat i 25 minuta rekla sam svom timu: "Najvažnije pitanje na koje treba odgovoriti ovde i o čemu će ova emisija biti je - zašto su otišli", objasnila je Opra za CBS.