Pevačicu Lanu Del Rej (35) dugo nismo imali priliku da vidimo, a otkako se vratila u javnost ne prestaje da zabrinjava obožavatelje svojim izgledom, koji se dosta promenio.

Osim što je nabacila nekoliko kilograma viška, strani mediji navode i kako je njen novi izgled rezultat loših estetskih korekcija, poput ubrizgavanja botoksa, i nepotrebnih odlazaka plastičnom hirurgu u njenim godinama.

Iako je postala gotovo neprepoznatljiva, i dalje ne uspeva pobeći paparacima, koji su je ove nedelje fotografisali u Beverli Hilsu.

Pevačica koja je zbog svog prepoznatljivog stila stekla status modne ikone, za ovu je priliku obukla običnu belu majicu, kratki crni šorts i patike, dok je oko struka zavezala kariranu košulju, a čak je i u tom, za nju netipičnom izdanju bila primećena. Pažnju je privlačio i veliki dijamantski prsten kojim ju je u decembru prošle godine zaprosio pevač Klejton Džonson (32).

lana del rej
Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Par se upoznao putem aplikacije za upoznavanje u decembru prošle godine, a vezu su započeli samo pet meseci nakon što je Lana raskinula vezu sa zgodnim policajcem. Iako su svoju vezu dugo krili, obožavatelji su shvatili da su zajedno kada su počeli da flertuju jedno s drugim na Instagramu, a Lana je već i ranije u svojim storirijima na pomentuoj društvenoj mreži objavila njihovu zajedničku fotku na kojoj nosi prsten nalik vereničkom.

Dijamantski prsten pokazala je i prošle godine u emisiji "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" kada su počele da kruže priče o veridbi.

lana del rej
FIA Pictures / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Više Laninih fotografija pogledajte u galeriji:   

Youtube Pevačica nekad i sad