Pevačica Lana Del Rej navodno se verila sa pevačem Šonom Larkinom koga je upoznala preko aplikacije za upoznavanje, a paparaci su je nedavno uslikali na ulicama Los Anđelesa, a u prvi plan je došao njen ogromni verenički prsten. Lana je donela odluku da se neko vreme ne pojavljuje u javnost, a paparaci su je uhvatili tokom opuštene šetnje, međutim jedan detalj posebno je zapao za oko njenim obožavaocima.

Njen izgled, te primetan višak kilograma naišao je na negativne komentare, s obzirom na to da je uvek imala izuzetno vitku liniju, pa tako ovo predstavlja ogromnu promenu u njenom imidžu.

Lana del rej
FIA Pictures / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Promena je posebno došla do izražaja u kombinaciji za koju se pevačica odlučila. Uske lasteks farmerice i kratak duks u beloj boji, otkrili su da se pevačica bori s viškom kilograma. Osim toga, obožavaoce je iznenadila i njena duga tamna kosa, jer je pre samo dva meseca imala nešto svetliju nijansu.

Pored toga, za Lanu del Rej duže vreme se govori da se izobličila operacijama, a da su promene najvidljivije na njenom nosu. Strani mediji prenose da Lana nije dirala samo nos, već da je imala niz intervencija na svom licu - usta, jagodice, botoks...

Mnogi njen izgled komentarišu i na društvenim mrežama. Nakon što se Lana ugojila 15 kilograma, kako prenose inostrani mediji, odmah je postala žrtva “fat shaminga”. To zapravo znači da su je odmah vređali, omalovažavali i kritikovali samo zbog izgleda njenog tela – jer očigledno da joj nije dozvoljeno da se ugoji.

Izgleda da živimo u svetu gde je “biti mršav” imperativ, i gde se za normalan izgled žene smatra jedino manekenska građa. Ženama se posebno nameću nedostižni ideali tela, a svaka fluktuacija u težini im se ne prašta – bilo da su to “obične” devojke ili slavne ličnosti.

Više njenih slika pogledajte u galeriji:

Youtube Pevačica nekad i sad